Marsvin til salg

Vær sød at læse nedenstående tekst igennem inden du kontakter mig med henblik på køb af marsvin.

Alle opdrættede unger sælges med DMK stamtavle.

Unger fra internat marsvin i pleje har som udgangspunkt ikke stamtavle, men en tom stamtavle kan bestilles for 35 kroner ekstra.

Unger sælges først når de er min. 4 uger og vejer min. 300 g.

Mine priser på opdrættede marsvin ligger fra 200,- alt efter racekvaliteten af ungerne. Prisen er inkl. stamtavle fra DMK og pasningsvejledning, samt rabat på Centrum Dyreklinik på Istedgade i KBH på det pågældende dyr (10 % på konsultationer, 20 % på kastration/sterilisation ved fremvisning af stamtavle der passer på marsvinet). Når man køber unger hos mig får man et sundt og raskt dyr, der er opdrættet i et kærligt hjem og har været i hænder fra de er helt små. Og man vil altid kunne få råd og vejledning hos mig. (Det kan man nu også selvom man ikke lige køber hos mig. Har jeg ikke selv unger til salg kan jeg henvise til andre opdræt.) Kontakt mig på: 28 82 79 65 eller littlemysteries2000@yahoo.dk

Marsvin er sociale dyr der ikke trives i ensomhed. Et menneske kan aldrig erstatte selskabet fra et andet marsvin. Derfor sælger jeg ikke marsvin til et liv uden andre marsvin. Dvs. marsvin sælges hos mig to og to af samme køn, eller til hjem med marsvin i forvejen. Husk at de fleste hanner godt kan enes med andre hanner i par, når blot de vokser op sammen eller man sætter en voksen og en unge sammen. Selvom du måske er vant til kun at have et marsvin ad gangen, så er det ikke det optimale for dyret.

Fordelene ved at have to eller flere marsvin: selvom du har travlt, så har marsvinene altid hinanden som selskab. Du vil få meget mere livlige marsvin, end hvis du kun har et. Du vil kunne opleve et marsvins sociale liv, og dets mange lyde og kropssprog, til fulde, når det har en makker. Marsvinene er mindre kræsne når de er flere, for så er der konkurrence om maden.

Hvis du af en eller anden årsag ikke længere kan have dit marsvin, som du har købt hos mig, så vil jeg være glad for at blive kontaktet med henblik på at tage marsvinet ind til videreformidling. Det er også muligt at jeg vil beholde marsvinet selv, men som oftest vil jeg forsøge at finde et nyt hjem til det. Selv hvis du finder et nyt hjem selv til marsvinet, vil jeg være glad for at vide hvad der sker med det.

Når du har købt marsvin af mig, er du meget velkommen til at skrive en mail en gang imellem om hvordan det går. Det er bestemt ikke noget krav, det er blot så dejligt at kunne få lov at følge med i mine ungers liv :) Du er selvfølgelig også altid velkommen til at komme til mig med spørgsmål om marsvinene.

Status forklaring:

 

(ingen til salg pt)